Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Oxford

Der er mange ting at gøre i Oxford. Hvis du elsker at shoppe, bør du helt sikkert gå til Oxford centrum. Det vil tage dig på en hel dag (formentlig flere) at gennemsøge alle de butikker i indkøbscentret, herunder de to store shoppingcentre der: The Westgate og Clarendon. Bortset fra shopping, er vandre - og cykelture rundt i byen også gode muligheder.

Hvis du bliver træt af at shoppe, gå eller cykelture rundt i byen, bør du besøge byens museer. Få en bil fra en Oxford Downtown Biludlejning selskab og drev over til de store turistattraktioner i byen. Auto Europe og Carhire 3000 er to af de biludlejningsfirmaer, som du kan finde i Oxford Downtown.

Du bør besøge Ashmolean Museum i Beaumont Street. Dette museum huser sjældne og antikke varer, som den berømte lærde, Elias Ashmole, indsamlet og erhvervet sig selv. Bygningen, der huser museet er rygter om at være arbejdet i den berømte engelske arkitekt Sir Christopher Wren, selv om der er ingen konkrete beviser til støtte for denne påstand.

Et andet museum af interesse i byen er Pitt Rivers Museum. Her vil du finde et bemærkelsesværdigt bredt udvalg af elementer, der vises. De viste elementer er hovedsagelig fund og samlinger af arkæologiske og antropologiske karakter.

Indsamling destination

Kort: