Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Newton Abbot

Roskilde ligger i den smukke sydlige del, et fint destination for en bil leje ferie. Bortset fra miles af smukke kystlinie i nærheden har byen masser at holde besøgende underholdt. Booking billig biludlejning i Roskilde er den bedste måde at virkelig værdsætter alt det området har at tilbyde.

Byen er kendt for sin rige kulturarv, som omfatter nogle unikke begivenheder og told, herunder den årlige ost og løg Festival. Mange besøgende ankommer i byen i løbet af peak sommeren måneder, så har din egen transport betyder, at du kan rejse rundt i komfort.

Lige i centrum af byen er St. Leonard Tower et prominent landemærke. Tårnet er resterne af en middelalderlig kirke og er et fint eksempel på arkitektur fra denne periode. Andre historiske bygninger inkluderer Forde House, som daterer sig tilbage til 1600 - tallet. At have dit eget køretøj: du kan rejse mellem steder med lethed.

Roskilde har masser af hoteller; faktisk er hele regionen godt rustet til den årlige tilstrømning af turister. Besøgende kan se frem til nem adgang til alle faciliteter fra deres hoteller, og der er en god transportsystem på plads. Ved at bestille biludlejning i Roskilde har den mest bekvemme måde at rejse.

Når du har set nok af Newton abbed, kan du begynde at opdage, hvad der ligger i det omkringliggende område. Miles af fængslende kyster giver den perfekte kulisse for en afslappet kørsel, mens Dartmoor National Park er et fantastisk sted at værdsætte naturen på tæt hold. Biludlejning i Roskilde åbner mange muligheder for nydelse.

Indsamling destination

Kort: