Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Vest

Beliggende et par metro stopper nordvest af det centrale London, turister kan få billig biludlejning på London - West Hampstead. Det er ikke værd at bruge for meget tid her, så der er ikke mange stjerne attraktioner eller underholdning fortjeneste, men det er godt placeret for at se andre steder.

Der er mange fine parker i dette område af London, herunder Hampstead Heath i øst, Gladstone Park mod vest, og Regent's Park i syd. Sidstnævnte er lige ved Camden Town; et af de mere eklektisk og interessante centre i området. Med billeje på London - West Hampstead, er Tottenham også godt inden for rækkevidde.

Mange mennesker, der beslutter om Biludlejning på London - West Hampstead tage et drev mod vest og byen Oxford ved Wembley stadion. Oxford er en time eller deromkring langs de vigtigste A40 og M40 ruter og er berømt for sin gamle Universitet, dens museer og sin afslappede udseende.

Der er mange interessante landsbyer omkring Oxford område, mens den sydlige kyst af England er også inden for rækkevidde af denne region. Maritime byerne Bournemouth, Southampton og Portsmouth er alle store og nemme at nå destinationer med biludlejning på London - West Hampstead.

Overskrift øst langs kysten, kommer du også i sidste ende til Brighton og derefter historiske Hastings. Også inden for rækkevidde med biludlejning på London - er West Hampstead det antikke by Cambridge nord samt Southend - on - Sea mod øst.

Indsamling destination

Kort: