Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Kirkwall Orkney

Kirkwall regerende over Orkney øerne, kan prale med en samling af unikke beboere, der bland mainstream UK kultur i Skotland og Norge. Det er en tiltalende hovedstad med dens historiske steder, beliggende inden for nem kørselsafstand af Unst og St Margaret håb. Besøgende med Biludlejning i Kirkwall komme rundt med lethed.

I alle er der 70 forskellige øer på Orkneyøerne. Kirkwall er den største af dem alle, og dets vigtigste attraktion er St Magnus Cathedral. Bygget til ære for religiøse figur af samme navn, er denne katedral følgeskab af ruinerne af Earl's Palace og Bishop's Palace.

Besøgende kan også nyde et udvalg af vidunderlige museer i nærheden af Kirkwall. Tankerness House Museum er et traditionelt anlæg med et væld af historiske artefakter fra Orkneyøerne. Den andre store udfordrer er Wireless Museum. Rejser herfra til landet via den Okrney 600 miles af veje er en fornøjelse med billig biludlejning i Kirkwall.

De vigtigste veje i regionen alle passerer gennem Kirkwall. Blandt disse er A964, efter den sydlige kyst; A960, gennemkører sydøst; A965, der følger et loop gennem det nordvestlige hjørne af Orkneyøerne. Disse veje er Well - laid og let at navigere.

Kirkwall er en havneby, og det er det første sted, som de fleste turister ske på hvornår de gå fra borde. Der er flere bil leje firmaer i området, hver af dem tilbyder konkurrencedygtige Biludlejning i Kirkwall. Dette gør det nemt at arrangere en hurtig afhentning for dem med fremsyn til at bestille tidligt.

Indsamling destination

Kort: