Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Kirkwall Lufthavn Orkney

Billig biludlejning i Kirkwall lufthavn på fastlandet i Orkneyøerne er tilgængelig for dem, der bestiller online. Det er den vigtigste, omend små, lufthavn i Orkneyøerne og sparer en masse besvær med at skulle rode rundt med færger.

Kirkwall lufthavn modtager fly fra større byer på det skotske fastland, herunder fra Edinburgh, samt Aberdeen og Inverness, plus du kan også flyve mellem visse andre Orkneyøerne herfra. British Airways tjene størstedelen af de vigtigste flyvninger, sammen med Loganair.

Du kan spise og købe aviser på Kirkwall lufthavn, selv om der er mangler og offentlige transport minimal, hvilket er grunden til turister afhente generelt Biludlejning på Kirkwall lufthavn. Kom til hovedstaden i Kirkwall er via den easy - going A960, fem kilometer.

Sørg for at se katedralen og paladser i Kirkwall før overskriften ud med billig biludlejning i Kirkwall lufthavn, og måske stoppe off på broen og Albert gaderne for at shoppe.

Der er masser af sightseeing til at tage på fastlandet, med en overflod af gamle landsbyer mod vest og en dejlig, uberørte kystlinje. Vejen går næsten lige rundt om kysten, til at starte, og øen er kun små, så det ikke tager lang tid at komme fra den ene ende af fastlandet til den anden med biludlejning på Kirkwall lufthavn. Unst er øens anden by og ligger i den sydvestlige del med mange seværdigheder, mens St Margaret håb og Finstown er også se, som er et drev omkring Loch Stenness.

Indsamling destination

Kort: