Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Hemel Hempstead

Hvis du har netop besøgt Hemel Hempstead søger andre nærliggende byer, som du kan udforske under din ferie, nord for byen er Luton. Luton er hjemsted for hvad betragtes som den største karneval i hele Europa; aptly alarmeret Luton karneval.

Karneval er en årlige parade og gadefest i løbet af måneden af maj, hvor mere end hundrede tusinde lokale og besøgende deltage i hvert år.

At finde en Biludlejning i Luton er nemt, da der er forskellige bil lejer i Hemel Hempstead såvel som i Luton, som du kan benytte sig af. I downtown Luton, vil du finde kontorer af Auto Europe ned på Barratt Industrial Park og John Street. Holiday Autos er også langs Barratt Industrial Park, mens Argus er på Oxford Road.

Hvis du vil gå glip af Carnival; der er stadig så mange ting, du kan gøre i Luton. Hvis børn er en del af din feriegruppe derefter finde den perfekte aktivitet, som du og børnene vil nyde er let i Luton.

Gå til Woodside Animal Farm og Leisure Park hvor du kan udpeges som Dyrepasser for mindst én dag. Du kan fodre dyrene med hjælp fra en professionel zookeeper og du kan endda gå inde i nogle af dyrenes bure til virkelig at se dem på tæt hold.

Indsamling destination

Kort: