Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Exeter Central Railway

En af de Kanariske Øer premier seaside destinationer er Puerto De La Cruz. Dette indbydende feriekompleks ligger i Orotava - dalen på Tenerifes nordkyst. Puerto De La Cruz er spredt rundt om en gammel koloniale kvartal og har noget for hele familien. Byens centrale placering er en perfekt base for dagsture kørsel Biludlejning på Puerto De La Cruz – Central.

Den gamle bydel har brostensbelagte gader foret med kolonitiden arkitektur. Charco pladsen er omdrejningspunkt for dette kvartal og har et springvand, midt i al fresco restauranter og caféer. Puerto De La Cruz tilbyder forskellige overnatningsmuligheder og fine natteliv. Depoter for Biludlejning på Puerto De La Cruz – Central er i dette distrikt.

I nærheden rummer zoo på Loro Parque (papegøje Park) utallige papegøjer, delfiner kampvogne og en facilitet, der indeholder et isbjerg og pingviner. Byens strand, Playa Jardin, støder op til papegøje Park og byens centrum. Playa Jardin har sorte vulkan sand. I slutningen af stranden er vandland og casino på Lago Martianez.

Øst i Biludlejning på Puerto De La Cruz - Central, ruten TF - 5 passerer San Cristobal og derefter går til Santa Cruz, Tenerifes hovedstad. Calle de la Noria gågade i Santa Cruz's gamle bydel har tascas serverer traditionel kanarisk mad. Santa Cruz tilbyder også et slot og et museum.

Candelaria kirken og Guimar pyramider er nået på TF - 1 sydgående. I bunden af øen er det spændende natteliv hub på Playa de Las Americas. Inde i landet, og toppen af 3.700 Mt Teide tilbyder panoramaudsigt. Billig biludlejning på Puerto De La Cruz – Central er tilgængelige online, eller fra et rejsebureau.

Indsamling destination

Kort: