Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Caernarfon

Caernarfon ligger vest for Snowdonia i nordlige Wales, en bemærkelsesværdig destination for dem, der planlægger at tilbringe en uge eller to i nærheden af Snowdonia, som kræver ingen introduktion som Storbritanniens premier udendørs område. Med Biludlejning i Caernarfon, kan du parkere op dine køretøjer, mens du nyder vandreture og klatring.

For at komme til Caernarfon, kan du bruge A487 fra Bangor eller du kan køre gennem Snowdonia fra Wolverhampton i Englands Midlands. Hvis du ikke har noget imod en eftermiddag på havet selv, kan du altid få her med færge fra Liverpool. Når du møder op i Caernarfon, kan du etablere overnatning på en anstændig pris samt masser af outfits tilbyder dig billig biludlejning i Caernarfon, hvis du har brug for det.

Caernarfon Castle vil sandsynligvis være først på din liste af ting at gøre, når du er klar til at udforske området, men hvis du foretrækker museer, du kan skifer Nationalmuseet i Llanberis, hvis du giver Snowdonia hvile et par timer.

Når det kommer til at opspore en anstændig pub eller bar at tilbringe aftenen i Caernarfon med, bør ikke det være svært at afgøre om et anstændigt sted langs High Street eller Bangor Street. Hvis du løber tør for ideer om, kan du altid afværge til Bangor i en taxa som findes yderligere valgmuligheder der.

Med Biludlejning i Caernarfon, kan du nyde et autentisk walisiske by, mens også at være begavet evne til at tage hyppige ture til bjergene i Snowdonia. Trods dette område at have nok til at holde dig tilfreds for hele varigheden af din rejse, hvis du leder efter der noget mere, kan du gå syd til Cardiff.

Indsamling destination

Kort: