Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Barnstaple

Den charmerende by Barnstaple ligger på bredden af floden Taw, en af de mest interessante destinationer i amtet Devon. Sprængfyldt med både historiske og naturlige attraktioner og tilbyder moderne bekvemmeligheder såsom Biludlejning i Barnstaple og en bred vifte af hoteller og pensionater, er dette det perfekte sted at bo mens udforske den vestlige region af England.

En af Barnstaples mest fremtrædende attraktioner er London Bridge, som strækker sig over floden Taw. Vandrer langs denne bro er en behagelig oplevelse og besøgende kan fortsætte deres gåtur ved at følge løbet af Dronning Annes gåtur, som løber i nærheden af broen og tager de besøgende ind i landskabet.

Nu er det tid til at udforske området omkring Barnstaple og dem, der har taget sig tid til at opspore billig biludlejning i Barnstaple vil være i stand til at køre til Exmoor nationalpark. Dette er et område med intens naturlige skønhed og folk rejse her fra hele Det Forenede Kongerige til at vandre i solskin og indånd den friske luft.

Mens shoppere vil finde deres hjem væk fra hjemmet i Barnstaple, vil golfspillere også finde en række gode steder at komme ind i swing ting her. Når solen går ned, samles folk i centrum at spise i stil på en af byens mange restauranter før slappe af og slappe af med drinks i Barnstaples barer og pubber.

Denne region er ideel til at udforske med Biludlejning i Barnstaple og bilister vil være i stand til at følge den naturskønne vej langs vestkysten hele vejen ned til den sydlige mest Penzance. Der er nogle meget smukke steder at udforske langs th måde, såsom Tinagel og Padstow.

Indsamling destination

Kort: