Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ålborg Lufthavn

Borgo er en lille by beliggende på den nordlige del af den franske ø Korsika. Det er ikke et populært turist sted men det giver en passende rejse base for dem der ønsker for at udforske departementet Haute - Corse. Den bedste måde at komme rundt på øen er ved at køre så mange turister Sørg for at arrangere for billig biludlejning i Borgo, så snart de ankommer. Alternativt kan de også bestille deres reservationer via internettet for mere komfort.

Borgo er en lille by, der kan nemt udforskes til fods på mindre end en dag. Bemærkelsesværdige attraktioner omfatter Torra di Punta d'Arcu og den gamle bydel. Byen tilbyder ikke meget i detail muligheder og spisestue muligheder, men en ivrig backpacker vil finde off alfarvej spisesteder i byen, der serverer lokale og regionale retter lige fra deres hjem køkkener.

Med en billeje i Borgo, kan rejsende venture ud af byen og i mere populær turist steder i regionen. Turist centrum af Calvi, for eksempel, er mindre end 10 minutter væk fra byen i bil. Hovedstaden på øen tilbyder en række attraktioner, herunder et Citadel, som tilbyder en fantastisk udsigt over byen, især ved solnedgang. Den store lyserøde kirke kaldet L'Eglise Santa Maria er også en turist favorit.

Yderligere kan ud, besøgende også tage deres Biludlejning i Borgo og besøge L'Ile Rousse, en anden by berømt for sine historiske monumenter og attraktioner. Længere mod vest er byen Bastia, som byder på en smuk gammel havn.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning