Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Windsor Centrum

Windsor og Eton er blandt britens top kulturarv seværdigheder med så meget at tilbyde enhver rejsende vil blive henrykte ved sit syn og lyd. Disse to meget vigtige byer ligger i sydlige England, en vigtig destination med Biludlejning i Windsor og Eton.

Windsor kan prale af at have måske en af de mest smukke og tidløse slotte i verden. Windsor slot med sin fantastiske ændring af vagter, State Apartments med dens uvurderlige kunst skatte, og St. Georges Chapel kan alle ses bekvemt med billig biludlejning i Windsor og Eton.

Eton, twin city of Windsor, er fyldt med aktiviteter og vigtige destinationer. Man kan se den dejlige Windsor Castle sammen med den berømte Windsor bro fra Brocas enge i Eton.

Gennem Biludlejning i Windsor og Eton Savill Gardens; Runnymede, berømt for Magma Carta; og luftstyrker Memorial kan alle blive taget at berige din oplevelse og skabe en større forståelse for Englands store historiske arv. John F Kennedy Memorial i Runnymede er et andet vigtigt websted mindes denne amerikanske præsident og hans tætte bånd til England.

Stor city of Windsor og Eton vil altid være et meget vigtigt og grand placering af Englands naturlige og historiske skatte. Uanset om du kommer til den imponerende arkitektur af Windsor og Eton, dens mange parker og unikke indkøbsmuligheder, vil dette område med smukke Themsen efterlade et stærkt og varigt indtryk på din hukommelse for kommende år.

Indsamling destination

Kort: