Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tres Lagoas Lufthavn

Lagoa er en smuk by i Portugals berømte Algarve - region. Algarve er en af Europas førende ferie destinationer og funktioner blødt, sandede strande og mange kulturelle trækker. En kontrast af strand og kultur kommer fra San Joao Fort, som er beliggende mellem Angrinha og Grande strande. Biludlejning i Lagoa sightseeing er praktisk.

Lagoa tilbyder et godt udvalg af restauranter som serverer friskfanget fisk og skaldyr og traditionelle portugisiske retter. Lagoa har hvidkalkede kirker, herunder Igreja Matriz. Denne kirke rummer en samling af religiøse relikvier og ikoner. Sao Jose Convent er en 1700 - tals - struktur, der er nu en base for Lagoas kulturelle aktiviteter.

Den vestgående N125 tilbyder en komfortabel Biludlejning i Lagoa rute til Estombar, en gammel maurisk bydel. Convento do Praxel er den vigtigste historiske trække i Estombar. Den nærliggende Estombar Springs Park ligger på bredden af floden Arade. Funktioner, her er spa, swimmingpools, en renoveret vandmølle og en gammel stil Algarve hjem. Parken har også picnic - områder og et fitnesscenter eller - rum.

Sydgående med Biludlejning i Lagoa Carvoeiro, en gammel fiskerby, ligger i centrum af denne bydel Atlanterhavskysten strande. Praia de Benagil er en af strandene. Denne strand funktioner beskyttende klipper rundt om en bugt med rolig turkise vand. Omegn af Carvoeiro indeholder fremragende golfbaner og eklektisk spisesteder.

Destinationer længere er væk tilgængelige på A22 - motorvejen. Denne motorvejen går lige på tværs af Algarve, fra den spanske grænse til landets vestlige Alentejo kystlinje. Alentejos klippekyst og gode bølger er en populær surfing destination. Ekstra billig biludlejning i Lagoa besparelser er opnået med advance bookinger.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning