Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Southport

Den traditionelle engelske seaside Southport er på Merseysides Irske Hav kyst. Southport ligger midtvejs mellem Blackpool og Liverpool. By Liverpool er 20 miles syd. Blandt Southports attraktioner er en fornøjelse pier, golden sands, en victoriansk æra centrum og god seafood. Sightseeing med Biludlejning i Southport tilbyder komfort.

Southports victorianske mole er en af de længste i Storbritannien. Molehoveds Pavilion har en gammel stil penny arcade og en bar - café. Besøgende kan gå mile lange mole eller tage én af sporvognene, der løber langs det. Herre Street, Southport's shopping - distrikt, tilbyder charmerende arkitektur, UK high street forhandler grene og specialitet butikker. Et udvalg af pubber og restauranter ligger i nærheden.

Førende virksomheder har Biludlejning i Southport stationer i byen. Ainsdale, under Southport, byder sandklitter, der strækker sig over flere miles. Denne kyst tilbyder flere golfbaner og parker. Liverpool er en kort Biludlejning i Southport rejse på A565. Liverpool er en kulturel, natteliv, shopping og økonomiske centre, der kan prale utallige attraktioner.

De tre gratier, to katedraler, den berømte Albert Dock, Liverpool One indkøbscenter, museer, teatre og gallerier som den Tate Liverpool gren er på tilbud i Liverpool. I byens udkant, nær M57, er der en 400 år gamle træ indrammet Tudor manor, Speke Hall.

Nordpå gå Preston og M6 til Lake District. Den fantastiske natur, søerne Coniston og Windermere, og attraktive sten byer som Ambleside er trækker her. Yorkshire Dales, tæt, har trekking ruter, der omfatter Pennine Bridleway og huler populære med spelunkers. Ekstra billig biludlejning i Southport rabatter er høstet ved forudbestilling.

Indsamling destination

Kort: