Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cordoba

Cordoba airport serverer by Cordoba i Andalusien, Spanien. Det ligger en bekvem 6 kilometer fra byens centrale business - distriktet, hvilket gør det til et ideelt adgangspunkt til resten af Cordoba. Lufthavnens passagerterminal kan findes lige på stueetagen af de vigtigste lufthavnsbygningen, bestående af alle de nødvendige passager faciliteter fra rejsetjenesteydelser til bil leje kontorer. Besøgende kunne benytte sig af billige biludlejning på Cordoba lufthavn for et mere praktisk transportmiddel rundt i området.

Lufthavnen, at være tæt på byens centrum tilbyder nem adgang til byens fineste attraktioner. Besøgende kan tage en Biludlejning i Cordoba lufthavn til nogle af byens stolteste religiøse seværdigheder, herunder den store moske i Cordoba og Cordoba synagoge. Synagogen datoer tilbage 1300 - tallet under den store moské eller meget af den store moské dato tilbage fra visigotiske og romerske perioder, som dens konstruktion begyndte så tidligt som år 784.

Besøgende kunne også tage tid roaming gaderne i byen for at finde andre bemærkelsesværdige konstruktioner fra royal boliger til paladser. Blandt de mest bemærkelsesværdige arkitektoniske stykker omkring byen er Alcazar Christian Kings, Tower Calahorra og Palace Viana.

Nogle fortidsminder også værd en vandre, herunder de romerske ruiner af templet og mausoleum, de islamiske minareter og velbevaret Arabiske bade samt det arkæologiske område kendt som Madinat Al - Zahra.

Biludlejning i Cordoba lufthavn ville også tage besøgende til nogle af de mest interessante museer i området, blandt hvilke er tre kulturer Museum, arkæologiske og etnologiske Museum og Julio Romero de Torres Museum.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning