Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Andorra

Den smukke og lille land Andorra ligger langs grænsen, som Frankrig deler med Spanien. Det er ofte omtalt som en bystat og er hjemsted for mere end 80.000 faste beboere. Grundpillen i indkomst kredser om turisme, der gør op 80 procent af landets økonomi fra ca. 10 millioner turister hvert år.

Biludlejning i Andorra er en ideel måde at komme omkring dette lille land i et adstadigt tempo. Der er så mange små samfund, der er meget indbydende for besøgende og har stor lille gæstehuse og restauranter hvor du kan bo og spise om aftenen.

Andorra har en større by i Andorra La Vella pænt proppet ind i en dal syd for landet. Her finder du en stor mange restauranter, barer og butikker at underholde dig hele dagen og natten. Biludlejning i Andorra er den nemmeste måde at undslippe byen, hvis det ikke er din ting, du kan køre ind i det omkringliggende landskab og nyde roen.

Vintersport er den øverste aktivitet i vintermånederne og du kan prøve din hånd på alt fra snowboarding til alder gamle sporten skiløb. I sommeren åbner disse områder for eventyr vandrere og andre sommer baseret sports.

Billig biludlejning i Andorra gør et fremragende valg for at komme rundt i hele landet i dit eget tempo. Der er så meget at se og gøre fra store søer og frodige grønne bakker og opdage alle de små landsbyer i hele området.

Billigt priser for populære steder for biludlejning